Saturday, 28 January 2012

first of all....aicehwah...dah macm org nk mula pidato ja kan?
aku ni actually....ermm....aku ni
erk!tersengal plak,aku sbnarnya...dh ada 3 blog..(trmasuk yg ni la)
dan buat masa skrang,smpai hari ni,jam ini,minit ini,saat ini...
aku tak tau nak post apa utk blog yang baru berusia 2 minit yang lalu....hahaha

ok2....skrg meh aku cter,sal blog aku yg first tu....
cter dy cm nh,korang nak dgr cter panjang or pendek??
ok2 aku tao korang nh bknnya rajin sgt nk mmbaca kn??(act,kata kt diri sndri...)
ala...cter dy xbest la...xleh msok box office pn...
dpndekkan cter,aku lupa pssword blog tu....haduhai....

sal blog yg ke2 lak,
aku juz post novel cptaan sndri...
walllaaaawei.....terror ak aku??
cita2 mmg nk publish ja novel yg aku buat tu....
tp,dsbbkan kekangan masa...dan aku pun sbok stdy!
novel tu msh dlm pmbikinan.....aicewah....mcm bikin filem plak...
mna r tao,1 hari nnti novel aku org amik dan adaptasi cam ombak rindu tu ke??
hah!time tu korang jgn jelesssssssssssssssssss.....
klo korang nk tao kehandalan aku menaip,menulis,mengarang dan apa2 je la me...korang follow la aku punya blog yg satu nh....
jap2 aku bgi link....






2second later.....................................





penat ke tggu??sat no...(hatoi,kn dah trkeluar loghat perlis aku...)

http://suha-zahra.blogspot.com/

hah!amik ni.....
ok la....aku ada kerja ni...
biasa la domestic engineering.....hahaha
adios!!sayonara!!
semangat bekobar-kobar!
yeah!mari bersama-sama kita menghabiskan baucer 1 malaysia!!!
11.00 pagi wktu Malaysia dan seangkatannya....
-ziarah pustaka union...
-alaaa.....xbuka seh...aku pun bru hengat pustaka union tu kan CINA yg punya...so,hepi Chinese New Year!!

entah...aku pun dah x hengat pkul brapa...
singgah pustaka aman plak...gerenti buka sbb dy punya bos org MELAYU seh...
alhamdulillah......
buka jugk....yeay!!
bila dh msok,kekecewaan melanda jiwa raga bakul aku and THE GANG...
buku pn xda yg bgus2....haduhai....



tengah2 memikirkan tmpat trbaek nak melawat...apa kta kita pekena nasi ayam kat FATIN CORNER dulu...
apa lg...serbu....
lps syoruuu.....motor pun nk jgk pekena syoruuu....

                                               auchaak!!hah!!sampai pun kt Tasik M.....heheheh

nmpak tak gambar ats nh....hah,dh jam pn mnunjukkn wktu yg masih cerah,km ber4 pn seronok2 meronda-ronda dlm Tasik nh...
eh,bkn masuk dlm tasik tu....jln2 tepi tasik je la....
alih2 tgk jam dh pkul 3...
time to go home....
bye...c u next....
                                                             Adios...sayonara....