Saturday, 28 January 2012

first of all....aicehwah...dah macm org nk mula pidato ja kan?
aku ni actually....ermm....aku ni
erk!tersengal plak,aku sbnarnya...dh ada 3 blog..(trmasuk yg ni la)
dan buat masa skrang,smpai hari ni,jam ini,minit ini,saat ini...
aku tak tau nak post apa utk blog yang baru berusia 2 minit yang lalu....hahaha

ok2....skrg meh aku cter,sal blog aku yg first tu....
cter dy cm nh,korang nak dgr cter panjang or pendek??
ok2 aku tao korang nh bknnya rajin sgt nk mmbaca kn??(act,kata kt diri sndri...)
ala...cter dy xbest la...xleh msok box office pn...
dpndekkan cter,aku lupa pssword blog tu....haduhai....

sal blog yg ke2 lak,
aku juz post novel cptaan sndri...
walllaaaawei.....terror ak aku??
cita2 mmg nk publish ja novel yg aku buat tu....
tp,dsbbkan kekangan masa...dan aku pun sbok stdy!
novel tu msh dlm pmbikinan.....aicewah....mcm bikin filem plak...
mna r tao,1 hari nnti novel aku org amik dan adaptasi cam ombak rindu tu ke??
hah!time tu korang jgn jelesssssssssssssssssss.....
klo korang nk tao kehandalan aku menaip,menulis,mengarang dan apa2 je la me...korang follow la aku punya blog yg satu nh....
jap2 aku bgi link....






2second later.....................................





penat ke tggu??sat no...(hatoi,kn dah trkeluar loghat perlis aku...)

http://suha-zahra.blogspot.com/

hah!amik ni.....
ok la....aku ada kerja ni...
biasa la domestic engineering.....hahaha
adios!!sayonara!!

No comments:

Post a Comment